Guest

Timby

*
  • *
  • 1
  • +0/-0
    • View Profile
Error while Trying to run the Launcher...
« on: May 09, 2018, 01:02:39 AM »
  Greetings,
Not sure where to Post this, so I'll start it here..  I Normally Play on the SWG EMU servers, but wanted to give Restoration a try.  I copied my SWGEMU folder and Named it SWG Restoration.  I then extracted the RestoSetup.exe into the SWG Restoration folder.  When I try to run the Loader, I get an Error.

  I've done a screen Capture and made it in a .bmp format so you could look at it.

  Do I Have to install from the Star Wars Galaxies disc's I have, instead of copying the folder?  I run Windows Xp, my system is Old and I don't have the Money to build a better system right now.
  I'd appreciate any info anyone could give me...
   Thanks,
     Timby

TrumpTrump Binks

*
  • Bombad Developer
  • *****
  • 37
  • +3/-0
  • Discord #0775
    • View Profile
Re: Error while Trying to run the Launcher...
« Reply #1 on: May 09, 2018, 01:23:21 AM »
neither. no disks are required since we use the modthegalaxy tres, and the file structure of the bask/vanilla tres wont be compatible.

follow the instructions and use the download links found here
http://restoration-gaming.com/install.html

also make sure you have .NET framework installed and updated
https://www.microsoft.com/net/download/thank-you/net472

if you still have any issues, hop into our discord at https://discord.gg/6MBtDw and ill see what i can do to help you get set up.


also, welcome to Resto :D